Küllikki - A Küllikki név jelentése, Küllikki névnapjai, Küllikki név becézése és más érdekességek:

● A Küllikki név eredete: finn

● A Küllikki név jelentése:

bőség

● A Küllikki név becézése / Küllikki becenevei:

Küli, Likki, Likkus, Likkike, Likku, Külke, Külci

● Küllikki névnapja:

december 8.
● A Küllikki név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Küllikki név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Küllikki névről? Görgess lejjebb!
A Küllikki az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Küllikki névről

● A Küllikki név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Küllikki név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + Ü ( 2 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + K ( 2 ) + I ( 9 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Küllikki névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Küllikki név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Küllikki név ? Jó helyen jársz!
A Küllikki: 8 betűből álló női név / lánynév
A Küllikki név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Küllikki név magánhangzói: I, Ü,
A Küllikki név mássalhangzói: K, L,
A Küllikki név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Küllikki névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Küllikki névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 276 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Küllikki névvel kapcsolatban. a Küllikki név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Küllikki név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Küllikki név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Küllikki névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Küllikki név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Küllikki nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Küllikki névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!