Lauretta - A Lauretta név jelentése, Lauretta névnapjai, Lauretta név becézése és más érdekességek:

● A Lauretta név eredete: latin - olasz

● A Lauretta név jelentése:

babérfa, babérkoszorú ( A Laura olasz eredetű , kicsinyítőképzős származéka )

● A Lauretta név becézése / Lauretta becenevei:

Retta, Retti, Rettus, Rettu, Laura, Laurka, Lora, Lorcsi

● Lauretta névnapja:

április 11.június 17.június 28.október 19.
● A Lauretta név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lauretta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lauretta névről? Görgess lejjebb!
A Lauretta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lauretta névről

● A Lauretta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lauretta név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Lauretta névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Lauretta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lauretta név ? Jó helyen jársz!
A Lauretta: 8 betűből álló női név / lánynév
A Lauretta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lauretta név magánhangzói: A, E, U,
A Lauretta név mássalhangzói: L, R, T,
A Lauretta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Lauretta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lauretta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lauretta névvel kapcsolatban. a Lauretta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lauretta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lauretta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lauretta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lauretta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lauretta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lauretta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!