Larissza - A Larissza név jelentése, Larissza névnapjai, Larissza név becézése és más érdekességek:

● A Larissza név eredete: görög - latin

● A Larissza név jelentése:

Larisza városából való

● A Larissza név becézése / Larissza becenevei:

Rissza, Risszus, Riszi, Riszka, Lara, Lari, Larus

● Larissza névnapja:

március 26.
● A Larissza név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Larissza név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Larissza névről? Görgess lejjebb!
A Larissza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Larissza névről

● A Larissza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Larissza név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Larissza névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Larissza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Larissza név ? Jó helyen jársz!
A Larissza: 8 betűből álló női név / lánynév
A Larissza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Larissza név magánhangzói: A, I,
A Larissza név mássalhangzói: SZ, L, R, S,
A Larissza név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Larissza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Larissza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Larissza névvel kapcsolatban. a Larissza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Larissza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Larissza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Larissza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Larissza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Larissza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Larissza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!