Lizetta - A Lizetta név jelentése, Lizetta névnapjai, Lizetta név becézése és más érdekességek:

● A Lizetta név eredete: héber - angol - francia - latin

● A Lizetta név jelentése:

Isten az én esküm, Isten megesketett, Isten a teljesség / tökéletesség ( A Lizett latinos továbbképzése )

● A Lizetta név becézése / Lizetta becenevei:

iz, Lizi, LizusZetti, Zettus, Zettike, Zetta

● Lizetta névnapja:

november 19.
● A Lizetta név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lizetta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lizetta névről? Görgess lejjebb!
A Lizetta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lizetta névről

● A Lizetta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lizetta név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Lizetta névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Lizetta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lizetta név ? Jó helyen jársz!
A Lizetta: 7 betűből álló női név / lánynév
A Lizetta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lizetta név magánhangzói: A, E, I,
A Lizetta név mássalhangzói: L, T, Z,
A Lizetta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lizetta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lizetta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lizetta névvel kapcsolatban. a Lizetta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lizetta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lizetta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lizetta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lizetta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lizetta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lizetta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!