Lorett - A Lorett név jelentése, Lorett névnapjai, Lorett név becézése és más érdekességek:

● A Lorett név eredete: latin - francia

● A Lorett név jelentése:

babérfa, babérkoszorú ( A Lauretta alakváltozata)

● A Lorett név becézése / Lorett becenevei:

Lóri, Lorika, Loretti, Loretta, Retti, Rettus

● Lorett névnapja:

június 17.június 28.október 19.
● A Lorett név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lorett név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lorett névről? Görgess lejjebb!
A Lorett az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lorett névről

● A Lorett név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lorett név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Lorett névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Lorett név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lorett név ? Jó helyen jársz!
A Lorett: 6 betűből álló női név / lánynév
A Lorett név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lorett név magánhangzói: E, O,
A Lorett név mássalhangzói: L, R, T,
A Lorett név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Lorett névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lorett névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lorett névvel kapcsolatban. a Lorett név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lorett név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lorett név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lorett névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lorett név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lorett nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lorett névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!