Leándrosz - A Leándrosz név jelentése, Leándrosz névnapjai, Leándrosz név becézése és más érdekességek:

● A Leándrosz név eredete: görög

● A Leándrosz név jelentése:

oroszlán, oroszlánszerű

● A Leándrosz név becézése / Leándrosz becenevei:

Leó, Leóka, Andró, Androsz, Androszka

● Leándrosz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Leándrosz név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Leándrosz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Leándrosz névről? Görgess lejjebb!
A Leándrosz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Leándrosz névről

● A Leándrosz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Leándrosz név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Leándrosz névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Leándrosz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Leándrosz név ? Jó helyen jársz!
A Leándrosz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Leándrosz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Leándrosz név magánhangzói: Á, E, O,
A Leándrosz név mássalhangzói: SZ, D, L, N, R,
A Leándrosz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Leándrosz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Leándrosz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Leándrosz névvel kapcsolatban. a Leándrosz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Leándrosz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Leándrosz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Leándrosz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Leándrosz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Leándrosz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Leándrosz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!