Leonóra - A Leonóra név jelentése, Leonóra névnapjai, Leonóra név becézése és más érdekességek:

● A Leonóra név eredete: arab

● A Leonóra név jelentése:

Isten az én világosságom ( Az Elenonóra önállósult becézője. )

● A Leonóra név becézése / Leonóra becenevei:

Léni, Leus, Leonka, Lenor, Lenorka, , Nora, Nóri, Norcsi, Norka,

● Leonóra névnapja:

február 21.március 26.július 9.július 12.július 15.március 6.
● A Leonóra név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Leonóra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Leonóra névről? Görgess lejjebb!
A Leonóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Leonóra névről

● A Leonóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Leonóra név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Leonóra névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Leonóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Leonóra név ? Jó helyen jársz!
A Leonóra: 7 betűből álló női név / lánynév
A Leonóra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Leonóra név magánhangzói: A, E, O, Ó,
A Leonóra név mássalhangzói: L, N, R,
A Leonóra név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Leonóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Leonóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Leonóra névvel kapcsolatban. a Leonóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Leonóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Leonóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Leonóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Leonóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Leonóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Leonóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!