Levendula - A Levendula név jelentése, Levendula névnapjai, Levendula név becézése és más érdekességek:

● A Levendula név eredete: magyar

● A Levendula név jelentése:

levendula ( virág )

● A Levendula név becézése / Levendula becenevei:

Levendulka, Dulka, Dulci, Vendus, Venduka, Levus, Levka, Levuci

● Levendula névnapja:

június 18.július 22.július 24.
● A Levendula név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Levendula név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Levendula névről? Görgess lejjebb!
A Levendula az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Levendula névről

● A Levendula név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Levendula név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Levendula névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Levendula név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Levendula név ? Jó helyen jársz!
A Levendula: 9 betűből álló női név / lánynév
A Levendula név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Levendula név magánhangzói: A, E, U,
A Levendula név mássalhangzói: D, L, N, V,
A Levendula név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Levendula névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Levendula névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Levendula névvel kapcsolatban. a Levendula név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Levendula név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Levendula név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Levendula névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Levendula név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Levendula nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Levendula névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!