Leonarda - A Leonarda név jelentése, Leonarda névnapjai, Leonarda név becézése és más érdekességek:

● A Leonarda név eredete: germán - latin

● A Leonarda név jelentése:

erős, mint az oroszlán. ( A Leonárd férfinév latinos női párja )

● A Leonarda név becézése / Leonarda becenevei:

Narda, Nardi, Nardus, Nardika, Leona, Leonka

● Leonarda névnapja:

november 6.november 26.november 27.
● A Leonarda név típusa: L betűs női név / lány név
● A Leonarda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Leonarda névről? Görgess lejjebb!
A Leonarda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Leonarda névről

● A Leonarda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Leonarda név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Leonarda névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Leonarda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Leonarda név ? Jó helyen jársz!
A Leonarda: 8 betűből álló női név / lány név
A Leonarda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Leonarda név magánhangzói: A, E, O,
A Leonarda név mássalhangzói: D, L, N, R,
A Leonarda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Leonarda névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Leonarda névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 241 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 165 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Leonarda névvel kapcsolatban. a Leonarda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Leonarda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Leonarda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Leonarda névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Leonarda név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Leonarda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Leonarda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!