Manolita - A Manolita név jelentése, Manolita névnapjai, Manolita név becézése és más érdekességek:

● A Manolita név eredete: spanyol

● A Manolita név jelentése:

velünk az Isten ( Az Emánuel spanyol női párja )

● A Manolita név becézése / Manolita becenevei:

Manóka, Manci, Lita, Litus, Liti, Lituka

● Manolita névnapja:

március 26.július 15.
● A Manolita név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Manolita név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Manolita névről? Görgess lejjebb!
A Manolita az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Manolita névről

● A Manolita név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Manolita név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Manolita névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Manolita név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Manolita név ? Jó helyen jársz!
A Manolita: 8 betűből álló női név / lánynév
A Manolita név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Manolita név magánhangzói: A, I, O,
A Manolita név mássalhangzói: L, M, N, T,
A Manolita név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Manolita névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Manolita névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Manolita névvel kapcsolatban. a Manolita név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Manolita név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Manolita név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Manolita névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Manolita név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Manolita nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Manolita névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!