Meluzina - A Meluzina név jelentése, Meluzina névnapjai, Meluzina név becézése és más érdekességek:

● A Meluzina név eredete: kelta

● A Meluzina név jelentése:

vízi nimfa

● A Meluzina név becézése / Meluzina becenevei:

Melu, Meluka, Zian, Zinus, Zini, Zinka

● Meluzina névnapja:

szeptember 15.november 10.
● A Meluzina név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Meluzina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Meluzina névről? Görgess lejjebb!
A Meluzina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Meluzina névről

● A Meluzina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Meluzina név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Meluzina névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Meluzina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Meluzina név ? Jó helyen jársz!
A Meluzina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Meluzina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Meluzina név magánhangzói: A, E, I, U,
A Meluzina név mássalhangzói: L, M, N, Z,
A Meluzina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Meluzina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Meluzina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Meluzina névvel kapcsolatban. a Meluzina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Meluzina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Meluzina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Meluzina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Meluzina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Meluzina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Meluzina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!