Némó - A Némó név jelentése, Némó névnapjai, Némó név becézése és más érdekességek:

● A Némó név eredete: latin

● A Némó név jelentése:

név nélküli, senki

● A Némó név becézése / Némó becenevei:

Némóka, Némuci, Némka, Nému, Émó, Émi

● Némó névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Némó név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Némó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Némó névről? Görgess lejjebb!
A Némó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Némó névről

● A Némó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Némó név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + É ( 5 ) + M ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Némó névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Némó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Némó név ? Jó helyen jársz!
A Némó: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Némó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Némó név magánhangzói: É, Ó,
A Némó név mássalhangzói: M, N,
A Némó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Némó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Némó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 190 db N betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Némó névvel kapcsolatban. a Némó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Némó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Némó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Némó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Némó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Némó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Némó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!