Nétus - A Nétus név jelentése, Nétus névnapjai, Nétus név becézése és más érdekességek:

● A Nétus név eredete: latin

● A Nétus név jelentése:

Neith ( Nit ) istennőhöz tartozó

● A Nétus név becézése / Nétus becenevei:

Nétu, Nétuka, Nétó, Nétka, Étu, Étus, Étuka

● Nétus névnapja:

május 2.
● A Nétus név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Nétus név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nétus névről? Görgess lejjebb!
A Nétus az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nétus névről

● A Nétus név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nétus név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + É ( 5 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) = 16 ( 1 + 6 )
A Nétus névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Nétus név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nétus név ? Jó helyen jársz!
A Nétus: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Nétus név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Nétus név magánhangzói: É, U,
A Nétus név mássalhangzói: N, S, T,
A Nétus név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Nétus névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Nétus névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 205 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nétus névvel kapcsolatban. a Nétus név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nétus név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nétus név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nétus névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nétus név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nétus nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nétus névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!