Nikétás - A Nikétás név jelentése, Nikétás névnapjai, Nikétás név becézése és más érdekességek:

● A Nikétás név eredete: görög

● A Nikétás név jelentése:

győztes, győzedelmes, diadalmas

● A Nikétás név becézése / Nikétás becenevei:

Kéti, Kétu, Kétás, Tási, Tás, Nikó, Niku

● Nikétás névnapja:

január 7.
● A Nikétás név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Nikétás név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nikétás névről? Görgess lejjebb!
A Nikétás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nikétás névről

● A Nikétás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nikétás név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + É ( 5 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Nikétás névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Nikétás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nikétás név ? Jó helyen jársz!
A Nikétás: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Nikétás név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Nikétás név magánhangzói: Á, É, I,
A Nikétás név mássalhangzói: K, N, S, T,
A Nikétás név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Nikétás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Nikétás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 203 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nikétás névvel kapcsolatban. a Nikétás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nikétás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nikétás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nikétás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nikétás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nikétás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nikétás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!