Szerafin - A Szerafin név jelentése, Szerafin névnapjai, Szerafin név becézése és más érdekességek:

● A Szerafin név eredete: héber - latin

● A Szerafin név jelentése:

tündöklő, nemes (ember), égő

● A Szerafin név becézése / Szerafin becenevei:

Szera, Fin, Finka, Finkó, Szerus, Szerkó, Rafi, Rafin

● Szerafin névnapja:

október 12.
● A Szerafin név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szerafin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szerafin névről? Görgess lejjebb!
A Szerafin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szerafin névről

● A Szerafin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szerafin név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Szerafin névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Szerafin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szerafin név ? Jó helyen jársz!
A Szerafin: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szerafin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szerafin név magánhangzói: A, E, I,
A Szerafin név mássalhangzói: SZ, F, N, R,
A Szerafin név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szerafin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szerafin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szerafin névvel kapcsolatban. a Szerafin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szerafin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szerafin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szerafin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szerafin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szerafin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szerafin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!