Szilamér - A Szilamér név jelentése, Szilamér névnapjai, Szilamér név becézése és más érdekességek:

● A Szilamér név eredete: magyar

● A Szilamér név jelentése:

ivadék, sarj, leszármazott ( A Szelemér név alakváltozata )

● A Szilamér név becézése / Szilamér becenevei:

Szila, Szilus, Szilas, Lami, Lamér, Lamérka

● Szilamér névnapja:

június 20.
● A Szilamér név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szilamér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szilamér névről? Görgess lejjebb!
A Szilamér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szilamér névről

● A Szilamér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szilamér név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Szilamér névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Szilamér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szilamér név ? Jó helyen jársz!
A Szilamér: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szilamér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szilamér név magánhangzói: A, É, I,
A Szilamér név mássalhangzói: SZ, L, M, R,
A Szilamér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szilamér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szilamér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szilamér névvel kapcsolatban. a Szilamér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szilamér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szilamér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szilamér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szilamér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szilamér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szilamér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!