Zelmos - A Zelmos név jelentése, Zelmos névnapjai, Zelmos név becézése és más érdekességek:

● A Zelmos név eredete: magyar

● A Zelmos név jelentése:

A Zelmos név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Zelmos név becézése / Zelmos becenevei:

Zelmi, Zelmó, Zelmu, Zelmuka, Mos

● Zelmos névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zelmos név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zelmos név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zelmos névről? Görgess lejjebb!
A Zelmos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zelmos névről

● A Zelmos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zelmos név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Zelmos névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zelmos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zelmos név ? Jó helyen jársz!
A Zelmos: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zelmos név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Zelmos név magánhangzói: E, O,
A Zelmos név mássalhangzói: L, M, S, Z,
A Zelmos név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zelmos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zelmos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zelmos névvel kapcsolatban. a Zelmos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zelmos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zelmos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zelmos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zelmos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zelmos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zelmos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!