Zenobiusz - A Zenobiusz név jelentése, Zenobiusz névnapjai, Zenobiusz név becézése és más érdekességek:

● A Zenobiusz név eredete: görög

● A Zenobiusz név jelentése:

Zeusz ereje ( A Zenóbia név férfi párja )

● A Zenobiusz név becézése / Zenobiusz becenevei:

Zenó, Zenóka, Biu, BIusz, Bió, Zenka, Zen

● Zenobiusz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zenobiusz név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zenobiusz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zenobiusz névről? Görgess lejjebb!
A Zenobiusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zenobiusz névről

● A Zenobiusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zenobiusz név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 47 ( 4 + 7 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Zenobiusz névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zenobiusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zenobiusz név ? Jó helyen jársz!
A Zenobiusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zenobiusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Zenobiusz név magánhangzói: E, I, O, U,
A Zenobiusz név mássalhangzói: SZ, B, N, Z,
A Zenobiusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Zenobiusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zenobiusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zenobiusz névvel kapcsolatban. a Zenobiusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zenobiusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zenobiusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zenobiusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zenobiusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zenobiusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zenobiusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!