Zizi - A Zizi név jelentése, Zizi névnapjai, Zizi név becézése és más érdekességek:

● A Zizi név eredete: latin - német

● A Zizi név jelentése:

boldogság, szerencse ( A Zita név önállósult becézője )

● A Zizi név becézése / Zizi becenevei:

Zizike, Zizka, Zizuka, Zizuci, Zizó, Izi, Izus, Izka, Izike

● Zizi névnapja:

április 27.
● A Zizi név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zizi név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zizi névről? Görgess lejjebb!
A Zizi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zizi névről

● A Zizi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zizi név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Zizi névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Zizi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zizi név ? Jó helyen jársz!
A Zizi: 4 betűből álló női név / lánynév
A Zizi név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Zizi név magánhangzói: I,
A Zizi név mássalhangzói: Z,
A Zizi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zizi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zizi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zizi névvel kapcsolatban. a Zizi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zizi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zizi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zizi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zizi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zizi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zizi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!