Zoárda - A Zoárda név jelentése, Zoárda névnapjai, Zoárda név becézése és más érdekességek:

● A Zoárda név eredete: magyar - szláv

● A Zoárda név jelentése:

( A Zoárd férfinév női párja )

● A Zoárda név becézése / Zoárda becenevei:

Zozka, Zozi, Zozus, Zozcsi, Árduci, Árdika

● Zoárda névnapja:

július 17.december 3.
● A Zoárda név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zoárda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zoárda névről? Görgess lejjebb!
A Zoárda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zoárda névről

● A Zoárda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zoárda név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + O ( 6 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Zoárda névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zoárda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zoárda név ? Jó helyen jársz!
A Zoárda: 6 betűből álló női név / lánynév
A Zoárda név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Zoárda név magánhangzói: A, Á, O,
A Zoárda név mássalhangzói: D, R, Z,
A Zoárda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zoárda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zoárda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zoárda névvel kapcsolatban. a Zoárda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zoárda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zoárda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zoárda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zoárda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zoárda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zoárda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!