Zsanka - A Zsanka név jelentése, Zsanka névnapjai, Zsanka név becézése és más érdekességek:

● A Zsanka név eredete: francia - héber ( bibliai )

● A Zsanka név jelentése:

Jahve megkegyelmezett ( A Zsanett név önállósult becézője )

● A Zsanka név becézése / Zsanka becenevei:

Zsanus, Zsanci, Zsanácska, Zsazsa

● Zsanka névnapja:

május 30.augusztus 21.
● A Zsanka név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zsanka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsanka névről? Görgess lejjebb!
A Zsanka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsanka névről

● A Zsanka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsanka név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Zsanka névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zsanka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsanka név ? Jó helyen jársz!
A Zsanka: 6 betűből álló női név / lány név
A Zsanka név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Zsanka név magánhangzói: A,
A Zsanka név mássalhangzói: ZS, K, N,
A Zsanka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Zsanka névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zsanka névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 144 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsanka névvel kapcsolatban. a Zsanka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsanka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsanka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsanka névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsanka név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsanka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsanka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!