Hubertusz - A Hubertusz név jelentése, Hubertusz névnapjai, Hubertusz név becézése és más érdekességek:

● A Hubertusz név eredete: germán

● A Hubertusz név jelentése:

szelleme által kiváló, fényes értelmű, híres ( A Hubert név latinosításából származik )

● A Hubertusz név becézése / Hubertusz becenevei:

Hubi, Hubika, Hubcsi, Hubus, Bertus, Bertu

● Hubertusz névnapja:

november 3.
● A Hubertusz név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Hubertusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hubertusz névről? Görgess lejjebb!
A Hubertusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hubertusz névről

● A Hubertusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hubertusz név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + U ( 3 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Hubertusz névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Hubertusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hubertusz név ? Jó helyen jársz!
A Hubertusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Hubertusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Hubertusz név magánhangzói: E, U,
A Hubertusz név mássalhangzói: SZ, B, H, R, T,
A Hubertusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Hubertusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Hubertusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hubertusz névvel kapcsolatban. a Hubertusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hubertusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hubertusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hubertusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hubertusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hubertusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hubertusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!