Amondó - Az Amondó név jelentése, Amondó névnapjai, Amondó név becézése és más érdekességek:

● Az Amondó név eredete: latin

● Az Amondó név jelentése:

szeresd az Istent ( A latin Amadeusz névből )

● Az Amondó név becézése / Amondó becenevei:

Amo, Amóka, Mondó, Mondi, Mondika

● Amondó névnapja:

január 28.március 30.
● Az Amondó név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Amondó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Amondó névről? Görgess lejjebb!
Az Amondó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Amondó névről

● Az Amondó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Amondó név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Amondó névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Amondó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Amondó név ? Jó helyen jársz!
Az Amondó: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Amondó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Amondó név magánhangzói: A, O, Ó,
Az Amondó név mássalhangzói: D, M, N,
Az Amondó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Amondó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Amondó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Amondó névvel kapcsolatban. az Amondó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Amondó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Amondó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Amondó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Amondó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Amondó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Amondó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!