Apollinár - Az Apollinár név jelentése, Apollinár névnapjai, Apollinár név becézése és más érdekességek:

● Az Apollinár név eredete: görög - latin

● Az Apollinár név jelentése:

Apollóhoz hasonló ( Az Apollinaris név rövidülése )

● Az Apollinár név becézése / Apollinár becenevei:

Apol, Poli, Lini, Linár, Api

● Apollinár névnapja:

január 8.július 23.szeptember 2.október 5.
● Az Apollinár név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Apollinár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Apollinár névről? Görgess lejjebb!
Az Apollinár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Apollinár névről

● Az Apollinár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Apollinár név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 44 ( 4 + 4 )
Az Apollinár névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Apollinár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Apollinár név ? Jó helyen jársz!
Az Apollinár: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Apollinár név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Apollinár név magánhangzói: A, Á, I, O,
Az Apollinár név mássalhangzói: L, N, P, R,
Az Apollinár név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Apollinár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Apollinár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Apollinár névvel kapcsolatban. az Apollinár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Apollinár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Apollinár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Apollinár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Apollinár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Apollinár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Apollinár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!