Adriánó - Az Adriánó név jelentése, Adriánó névnapjai, Adriánó név becézése és más érdekességek:

● Az Adriánó név eredete: olasz

● Az Adriánó név jelentése:

Hadria városából való, hadriai ( Az Adrián olasz alakváltozata )

● Az Adriánó név becézése / Adriánó becenevei:

Adrián, Riánó, Rián

● Adriánó névnapja:

szeptember 8.
● Az Adriánó név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Adriánó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adriánó névről? Görgess lejjebb!
Az Adriánó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adriánó névről

● Az Adriánó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adriánó név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Adriánó névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Adriánó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adriánó név ? Jó helyen jársz!
Az Adriánó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Adriánó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Adriánó név magánhangzói: A, Á, I, Ó,
Az Adriánó név mássalhangzói: D, N, R,
Az Adriánó név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Adriánó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Adriánó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adriánó névvel kapcsolatban. az Adriánó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adriánó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adriánó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adriánó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adriánó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adriánó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adriánó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!