Armandó - Az Armandó név jelentése, Armandó névnapjai, Armandó név becézése és más érdekességek:

● Az Armandó név eredete: francia - germán

● Az Armandó név jelentése:

hadba menő ( A Herman francia és spanyol alakváltozata )

● Az Armandó név becézése / Armandó becenevei:

Armi, Armika, Mandó, Mandi

● Armandó névnapja:

április 7.
● Az Armandó név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Armandó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Armandó névről? Görgess lejjebb!
Az Armandó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Armandó névről

● Az Armandó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Armandó név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Armandó névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Armandó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Armandó név ? Jó helyen jársz!
Az Armandó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Armandó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Armandó név magánhangzói: A, Ó,
Az Armandó név mássalhangzói: D, M, N, R,
Az Armandó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Armandó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Armandó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Armandó névvel kapcsolatban. az Armandó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Armandó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Armandó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Armandó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Armandó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Armandó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Armandó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!