Agamemnon - Az Agamemnon név jelentése, Agamemnon névnapjai, Agamemnon név becézése és más érdekességek:

● Az Agamemnon név eredete: görög ( mitológiai )

● Az Agamemnon név jelentése:

körültekintő, óvatos,megfontolt

● Az Agamemnon név becézése / Agamemnon becenevei:

Aga, Agus, Nonus, Noni

● Agamemnon névnapja:

január 4.
● Az Agamemnon név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Agamemnon név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Agamemnon névről? Görgess lejjebb!
Az Agamemnon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Agamemnon névről

● Az Agamemnon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Agamemnon név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Agamemnon névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Agamemnon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Agamemnon név ? Jó helyen jársz!
Az Agamemnon: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Agamemnon név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Agamemnon név magánhangzói: A, E, O,
Az Agamemnon név mássalhangzói: G, M, N,
Az Agamemnon név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Agamemnon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Agamemnon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Agamemnon névvel kapcsolatban. az Agamemnon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Agamemnon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Agamemnon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Agamemnon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Agamemnon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Agamemnon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Agamemnon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!