Ambró - Az Ambró név jelentése, Ambró névnapjai, Ambró név becézése és más érdekességek:

● Az Ambró név eredete: görög

● Az Ambró név jelentése:

halhatatlan ( Az Ambrus név becéző formája )

● Az Ambró név becézése / Ambró becenevei:

Ambi, Ambika, Brosi, Bro

● Ambró névnapja:

július 19.október 16.december 7.október 18.
● Az Ambró név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Ambró név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ambró névről? Görgess lejjebb!
Az Ambró az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ambró névről

● Az Ambró név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ambró név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + Ó ( 6 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Ambró névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Ambró név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ambró név ? Jó helyen jársz!
Az Ambró: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ambró név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ambró név magánhangzói: A, Ó,
Az Ambró név mássalhangzói: B, M, R,
Az Ambró név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ambró névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ambró névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ambró névvel kapcsolatban. az Ambró név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ambró név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ambró név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ambró névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ambró név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ambró nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ambró névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!