Kadisa - A Kadisa név jelentése, Kadisa névnapjai, Kadisa név becézése és más érdekességek:

● A Kadisa név eredete: magyar

● A Kadisa név jelentése:

tévelygő, bolyongó ( A Kadicsa alakváltozata )

● A Kadisa név becézése / Kadisa becenevei:

Kadi, Kadika, Kadus, Kaduka, Kadi, Kadesz

● Kadisa névnapja:

március 10.március 11.
● A Kadisa név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kadisa név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kadisa névről? Görgess lejjebb!
A Kadisa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kadisa névről

● A Kadisa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kadisa név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Kadisa névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Kadisa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kadisa név ? Jó helyen jársz!
A Kadisa: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kadisa név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kadisa név magánhangzói: A, I,
A Kadisa név mássalhangzói: D, K, S,
A Kadisa név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kadisa névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kadisa névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kadisa névvel kapcsolatban. a Kadisa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kadisa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kadisa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kadisa névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kadisa név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kadisa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kadisa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!