Karcsa - A Karcsa név jelentése, Karcsa névnapjai, Karcsa név becézése és más érdekességek:

● A Karcsa név eredete: magyar

● A Karcsa név jelentése:

kis fekete, ölyv, sólyom, kánya, vércse

● A Karcsa név becézése / Karcsa becenevei:

Karcsi, Karcsika, Karcsu, Karcsuka, , Arcsu, Arcsus

● Karcsa névnapja:

január 16.május 28.
● A Karcsa név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Karcsa név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Karcsa névről? Görgess lejjebb!
A Karcsa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Karcsa névről

● A Karcsa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Karcsa név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Karcsa névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Karcsa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Karcsa név ? Jó helyen jársz!
A Karcsa: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Karcsa név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Karcsa név magánhangzói: A,
A Karcsa név mássalhangzói: CS, K, R,
A Karcsa név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Karcsa névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Karcsa névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 275 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 132 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Karcsa névvel kapcsolatban. a Karcsa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Karcsa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Karcsa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Karcsa névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Karcsa név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Karcsa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Karcsa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!