Kadocsa - A Kadocsa név jelentése, Kadocsa névnapjai, Kadocsa név becézése és más érdekességek:

● A Kadocsa név eredete: magyar

● A Kadocsa név jelentése:

tévelygő, bolyongó ( A Kadicsa alakváltozata )

● A Kadocsa név becézése / Kadocsa becenevei:

Kadó, Docsa, Kadi, Kadika, Kadus, Kaduka, Kadi, Kadesz

● Kadocsa névnapja:

március 10.március 11.
● A Kadocsa név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kadocsa név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kadocsa névről? Görgess lejjebb!
A Kadocsa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kadocsa névről

● A Kadocsa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kadocsa név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Kadocsa névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Kadocsa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kadocsa név ? Jó helyen jársz!
A Kadocsa: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kadocsa név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Kadocsa név magánhangzói: A, O,
A Kadocsa név mássalhangzói: CS, D, K,
A Kadocsa név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kadocsa névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kadocsa névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kadocsa névvel kapcsolatban. a Kadocsa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kadocsa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kadocsa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kadocsa névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kadocsa név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kadocsa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kadocsa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!