Kaled - A Kaled név jelentése, Kaled névnapjai, Kaled név becézése és más érdekességek:

● A Kaled név eredete: arab

● A Kaled név jelentése:

halhatatlan

● A Kaled név becézése / Kaled becenevei:

Kali, Kalus, Kalu, Kalka, Led, Kaledka

● Kaled névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kaled név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kaled név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kaled névről? Görgess lejjebb!
A Kaled az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kaled névről

● A Kaled név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kaled név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + D ( 4 ) = 15 ( 1 + 5 )
A Kaled névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Kaled név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kaled név ? Jó helyen jársz!
A Kaled: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kaled név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kaled név magánhangzói: A, E,
A Kaled név mássalhangzói: D, K, L,
A Kaled név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kaled névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kaled névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 273 db K betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 141 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kaled névvel kapcsolatban. a Kaled név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kaled név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kaled név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kaled névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kaled név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kaled nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kaled névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!