Kadicsa - A Kadicsa név jelentése, Kadicsa névnapjai, Kadicsa név becézése és más érdekességek:

● A Kadicsa név eredete: magyar

● A Kadicsa név jelentése:

tévelygő, bolyongó

● A Kadicsa név becézése / Kadicsa becenevei:

Kadi, Kadika, Kadus, Kaduka, Kadi, Kadesz

● Kadicsa névnapja:

március 10.március 11.
● A Kadicsa név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kadicsa név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kadicsa névről? Görgess lejjebb!
A Kadicsa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kadicsa névről

● A Kadicsa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kadicsa név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Kadicsa névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Kadicsa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kadicsa név ? Jó helyen jársz!
A Kadicsa: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kadicsa név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kadicsa név magánhangzói: A, I,
A Kadicsa név mássalhangzói: CS, D, K,
A Kadicsa név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kadicsa névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kadicsa névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 276 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kadicsa névvel kapcsolatban. a Kadicsa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kadicsa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kadicsa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kadicsa névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kadicsa név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kadicsa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kadicsa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!