Lamar - A Lamar név jelentése, Lamar névnapjai, Lamar név becézése és más érdekességek:

● A Lamar név eredete: francia

● A Lamar név jelentése:

Lamar ( Francia eredetű helynév )

● A Lamar név becézése / Lamar becenevei:

Lami, Lamus, Lamó, Amar, Amarka

● Lamar névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Lamar név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lamar név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lamar névről? Görgess lejjebb!
A Lamar az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lamar névről

● A Lamar név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lamar név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Lamar névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Lamar név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lamar név ? Jó helyen jársz!
A Lamar: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lamar név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Lamar név magánhangzói: A,
A Lamar név mássalhangzói: L, M, R,
A Lamar név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Lamar névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lamar névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 243 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 166 női név / lány név és 71 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lamar névvel kapcsolatban. a Lamar név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lamar név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lamar név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lamar névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lamar név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lamar nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lamar névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!