Lóci - A Lóci név jelentése, Lóci névnapjai, Lóci név becézése és más érdekességek:

● A Lóci név eredete: magyar

● A Lóci név jelentése:

merész, híres, neves ( A Lóránt önállósult becézője )

● A Lóci név becézése / Lóci becenevei:

Lócika, Lócus, Lócuska, Óci, Ócka

● Lóci névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Lóci név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lóci név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lóci névről? Görgess lejjebb!
A Lóci az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lóci névről

● A Lóci név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lóci név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + Ó ( 6 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Lóci névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Lóci név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lóci név ? Jó helyen jársz!
A Lóci: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lóci név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Lóci név magánhangzói: I, Ó,
A Lóci név mássalhangzói: C, L,
A Lóci név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Lóci névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lóci névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lóci névvel kapcsolatban. a Lóci név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lóci név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lóci név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lóci névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lóci név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lóci nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lóci névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!