Marvin - A Marvin név jelentése, Marvin névnapjai, Marvin név becézése és más érdekességek:

● A Marvin név eredete: kelta - angol

● A Marvin név jelentése:

kiváló tenger, tengeri domb

● A Marvin név becézése / Marvin becenevei:

Marvi, Marvinka, Marvus, Arvi, Arvin

● Marvin névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Marvin név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Marvin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Marvin névről? Görgess lejjebb!
A Marvin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Marvin névről

● A Marvin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Marvin név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Marvin névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Marvin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Marvin név ? Jó helyen jársz!
A Marvin: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Marvin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Marvin név magánhangzói: A, I,
A Marvin név mássalhangzói: M, N, R, V,
A Marvin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Marvin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Marvin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Marvin névvel kapcsolatban. a Marvin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Marvin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Marvin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Marvin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Marvin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Marvin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Marvin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!