Nurszultán - A Nurszultán név jelentése, Nurszultán névnapjai, Nurszultán név becézése és más érdekességek:

● A Nurszultán név eredete: török

● A Nurszultán név jelentése:

a jóképű szultán

● A Nurszultán név becézése / Nurszultán becenevei:

Nurka, Nur, Szultán, Szultánka, Szulti, Tán, Tánka

● Nurszultán névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nurszultán név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Nurszultán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nurszultán névről? Görgess lejjebb!
A Nurszultán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nurszultán névről

● A Nurszultán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nurszultán név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Nurszultán névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Nurszultán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nurszultán név ? Jó helyen jársz!
A Nurszultán: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Nurszultán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Nurszultán név magánhangzói: Á, U,
A Nurszultán név mássalhangzói: SZ, L, N, R, T,
A Nurszultán név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Nurszultán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Nurszultán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nurszultán névvel kapcsolatban. a Nurszultán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nurszultán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nurszultán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nurszultán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nurszultán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nurszultán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nurszultán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!