Nitái - A Nitái név jelentése, Nitái névnapjai, Nitái név becézése és más érdekességek:

● A Nitái név eredete: szanszkrit

● A Nitái név jelentése:

vezető

● A Nitái név becézése / Nitái becenevei:

Niti, Nitó, Nitus, Nitka, Tái, Táika

● Nitái névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nitái név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Nitái név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nitái névről? Görgess lejjebb!
A Nitái az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nitái névről

● A Nitái név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nitái név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + I ( 9 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Nitái névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Nitái név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nitái név ? Jó helyen jársz!
A Nitái: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Nitái név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Nitái név magánhangzói: Á, I,
A Nitái név mássalhangzói: N, T,
A Nitái név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Nitái névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Nitái névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 207 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 134 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nitái névvel kapcsolatban. a Nitái név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nitái név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nitái név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nitái névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nitái név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nitái nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nitái névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!