Tegze - A Tegze név jelentése, Tegze névnapjai, Tegze név becézése és más érdekességek:

● A Tegze név eredete: magyar

● A Tegze név jelentése:

tegez ( nyíltartó ) ( A Tegza női név férfi párja )

● A Tegze név becézése / Tegze becenevei:

Tegzi, Tegzus, Tegzuka, Tegzácska

● Tegze névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Tegze név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tegze név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tegze névről? Görgess lejjebb!
A Tegze az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tegze névről

● A Tegze név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tegze név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Tegze névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Tegze név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tegze név ? Jó helyen jársz!
A Tegze: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tegze név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Tegze név magánhangzói: E,
A Tegze név mássalhangzói: G, T, Z,
A Tegze név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Tegze névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tegze névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 179 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tegze névvel kapcsolatban. a Tegze név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tegze név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tegze név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tegze névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tegze név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tegze nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tegze névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!