Trevisz - A Trevisz név jelentése, Trevisz névnapjai, Trevisz név becézése és más érdekességek:

● A Trevisz név eredete: francia - angol

● A Trevisz név jelentése:

vámos ( A Travis névből )

● A Trevisz név becézése / Trevisz becenevei:

Trev, Trevke, Trevus, Treviszke, Visz

● Trevisz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Trevisz név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Trevisz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Trevisz névről? Görgess lejjebb!
A Trevisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Trevisz névről

● A Trevisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Trevisz név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Trevisz névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Trevisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Trevisz név ? Jó helyen jársz!
A Trevisz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Trevisz név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Trevisz név magánhangzói: E, I,
A Trevisz név mássalhangzói: SZ, R, T, V,
A Trevisz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Trevisz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Trevisz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Trevisz névvel kapcsolatban. a Trevisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Trevisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Trevisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Trevisz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Trevisz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Trevisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Trevisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!