Tonuzóba - A Tonuzóba név jelentése, Tonuzóba névnapjai, Tonuzóba név becézése és más érdekességek:

● A Tonuzóba név eredete: besenyő - kun - magyar

● A Tonuzóba név jelentése:

vadkan apa

● A Tonuzóba név becézése / Tonuzóba becenevei:

Toni, Tonka, Tonu, Zobi, Zóbus, Zóbka

● Tonuzóba névnapja:

december 11.
● A Tonuzóba név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tonuzóba név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tonuzóba névről? Görgess lejjebb!
A Tonuzóba az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tonuzóba névről

● A Tonuzóba név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tonuzóba név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + Z ( 8 ) + Ó ( 6 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Tonuzóba névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Tonuzóba név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tonuzóba név ? Jó helyen jársz!
A Tonuzóba: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tonuzóba név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Tonuzóba név magánhangzói: A, O, Ó, U,
A Tonuzóba név mássalhangzói: B, N, T, Z,
A Tonuzóba név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Tonuzóba névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tonuzóba névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tonuzóba névvel kapcsolatban. a Tonuzóba név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tonuzóba név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tonuzóba név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tonuzóba névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tonuzóba név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tonuzóba nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tonuzóba névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!