Csinyere - A Csinyere név jelentése, Csinyere névnapjai, Csinyere név becézése és más érdekességek:

● A Csinyere név eredete: afrikai - igbo

● A Csinyere név jelentése:

Isten adta, isten ajándéka

● A Csinyere név becézése / Csinyere becenevei:

Csinyi, Csinyike, Csinyus, Nyere, Inyere,

● Csinyere névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Csinyere név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Csinyere név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csinyere névről? Görgess lejjebb!
A Csinyere az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csinyere névről

● A Csinyere név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csinyere név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Csinyere névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Csinyere név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csinyere név ? Jó helyen jársz!
A Csinyere: 8 betűből álló női név / lánynév
A Csinyere név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Csinyere név magánhangzói: E, I,
A Csinyere név mássalhangzói: CS, NY, R,
A Csinyere név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Csinyere névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Csinyere névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csinyere névvel kapcsolatban. a Csinyere név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csinyere név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csinyere név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csinyere névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csinyere név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csinyere nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csinyere névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!