Laksmi - A Laksmi név jelentése, Laksmi névnapjai, Laksmi név becézése és más érdekességek:

● A Laksmi név eredete: szanszkrit

● A Laksmi név jelentése:

előjel, jószerencse

● A Laksmi név becézése / Laksmi becenevei:

Laksmike, Mimi, Mimus, Laki, Laku, Lakuci

● Laksmi névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Laksmi név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Laksmi név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Laksmi névről? Görgess lejjebb!
A Laksmi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Laksmi névről

● A Laksmi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Laksmi név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + S ( 1 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Laksmi névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Laksmi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Laksmi név ? Jó helyen jársz!
A Laksmi: 6 betűből álló női név / lánynév
A Laksmi név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Laksmi név magánhangzói: A, I,
A Laksmi név mássalhangzói: K, L, M, S,
A Laksmi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Laksmi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Laksmi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Laksmi névvel kapcsolatban. a Laksmi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Laksmi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Laksmi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Laksmi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Laksmi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Laksmi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Laksmi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!