Ludmilla - A Ludmilla név jelentése, Ludmilla névnapjai, Ludmilla név becézése és más érdekességek:

● A Ludmilla név eredete: szláv

● A Ludmilla név jelentése:

a nép körében kedvelt, közkedvelt, népszerű

● A Ludmilla név becézése / Ludmilla becenevei:

Ludi, Ludika, Milla, Millus, Milluka, Milcsi

● Ludmilla névnapja:

szeptember 16.szeptember 17.
● A Ludmilla név típusa: L betűs női név / lány név
● A Ludmilla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ludmilla névről? Görgess lejjebb!
A Ludmilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ludmilla névről

● A Ludmilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ludmilla név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + U ( 3 ) + D ( 4 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Ludmilla névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Ludmilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ludmilla név ? Jó helyen jársz!
A Ludmilla: 8 betűből álló női név / lány név
A Ludmilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Ludmilla név magánhangzói: A, I, U,
A Ludmilla név mássalhangzói: D, L, M,
A Ludmilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Ludmilla névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Ludmilla névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 243 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 166 női név / lány név és 71 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ludmilla névvel kapcsolatban. a Ludmilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ludmilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ludmilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ludmilla névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ludmilla név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ludmilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ludmilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!