Rafaella - A Rafaella név jelentése, Rafaella névnapjai, Rafaella név becézése és más érdekességek:

● A Rafaella név eredete: héber ( bibliai )

● A Rafaella név jelentése:

Isten meggyógyított ( A Rafael férfinév női párja )

● A Rafaella név becézése / Rafaella becenevei:

Rafi, Rafus, Rafica, Rafika, Fafa, Ella, Ellus, Elluska

● Rafaella névnapja:

június 20.január 6.
● A Rafaella név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rafaella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rafaella névről? Görgess lejjebb!
A Rafaella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rafaella névről

● A Rafaella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rafaella név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + F ( 6 ) + A ( 1 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Rafaella névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Rafaella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rafaella név ? Jó helyen jársz!
A Rafaella: 8 betűből álló női név / lánynév
A Rafaella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rafaella név magánhangzói: A, E,
A Rafaella név mássalhangzói: F, L, R,
A Rafaella név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Rafaella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rafaella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rafaella névvel kapcsolatban. a Rafaella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rafaella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rafaella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rafaella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rafaella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rafaella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rafaella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!