Rajmunda - A Rajmunda név jelentése, Rajmunda névnapjai, Rajmunda név becézése és más érdekességek:

● A Rajmunda név eredete: germán

● A Rajmunda név jelentése:

( isteni ) tanács, bölcs védelmező ( A Rajmund férfinév női párja )

● A Rajmunda név becézése / Rajmunda becenevei:

Rajmi, Rajmika, Mundi, Mundus, Mundika, Munda, Mundácska

● Rajmunda névnapja:

augusztus 31.
● A Rajmunda név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rajmunda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rajmunda névről? Görgess lejjebb!
A Rajmunda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rajmunda névről

● A Rajmunda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rajmunda név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + J ( 1 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Rajmunda névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Rajmunda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rajmunda név ? Jó helyen jársz!
A Rajmunda: 8 betűből álló női név / lánynév
A Rajmunda név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Rajmunda név magánhangzói: A, U,
A Rajmunda név mássalhangzói: D, J, M, N, R,
A Rajmunda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Rajmunda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rajmunda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rajmunda névvel kapcsolatban. a Rajmunda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rajmunda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rajmunda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rajmunda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rajmunda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rajmunda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rajmunda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!