Rafaéla - A Rafaéla név jelentése, Rafaéla névnapjai, Rafaéla név becézése és más érdekességek:

● A Rafaéla név eredete: héber ( bibliai )

● A Rafaéla név jelentése:

Isten meggyógyított ( A Raffaella alakváltozata )

● A Rafaéla név becézése / Rafaéla becenevei:

Rafi, Rafus, Rafica, Rafika, Fafa, Éla, Élus, Éluka

● Rafaéla névnapja:

január 6.június 20.
● A Rafaéla név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rafaéla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rafaéla névről? Görgess lejjebb!
A Rafaéla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rafaéla névről

● A Rafaéla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rafaéla név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + F ( 6 ) + A ( 1 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Rafaéla névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Rafaéla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rafaéla név ? Jó helyen jársz!
A Rafaéla: 7 betűből álló női név / lánynév
A Rafaéla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rafaéla név magánhangzói: A, É,
A Rafaéla név mássalhangzói: F, L, R,
A Rafaéla név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Rafaéla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rafaéla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rafaéla névvel kapcsolatban. a Rafaéla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rafaéla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rafaéla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rafaéla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rafaéla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rafaéla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rafaéla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!