Zigmunda - A Zigmunda név jelentése, Zigmunda névnapjai, Zigmunda név becézése és más érdekességek:

● A Zigmunda név eredete: germán

● A Zigmunda név jelentése:

győzelmes védő, győzelem, védelem ( A Zigmund / Zsigmond férfinévből )

● A Zigmunda név becézése / Zigmunda becenevei:

Zigi, Munda, Mundika

● Zigmunda névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zigmunda név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zigmunda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zigmunda névről? Görgess lejjebb!
A Zigmunda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zigmunda névről

● A Zigmunda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zigmunda név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + I ( 9 ) + G ( 7 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Zigmunda névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Zigmunda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zigmunda név ? Jó helyen jársz!
A Zigmunda: 8 betűből álló női név / lánynév
A Zigmunda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zigmunda név magánhangzói: A, I, U,
A Zigmunda név mássalhangzói: D, G, M, N, Z,
A Zigmunda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zigmunda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zigmunda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 151 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 88 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zigmunda névvel kapcsolatban. a Zigmunda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zigmunda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zigmunda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zigmunda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zigmunda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zigmunda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zigmunda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!