Zsolna - A Zsolna név jelentése, Zsolna névnapjai, Zsolna név becézése és más érdekességek:

● A Zsolna név eredete: magyar

● A Zsolna név jelentése:

zöld küllő, zöldharkály

● A Zsolna név becézése / Zsolna becenevei:

Zsolnácska, Zsolni, Zsolnica, Zsolnus, Zsolnuka

● Zsolna névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zsolna név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zsolna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsolna névről? Görgess lejjebb!
A Zsolna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsolna névről

● A Zsolna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsolna név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Zsolna névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Zsolna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsolna név ? Jó helyen jársz!
A Zsolna: 6 betűből álló női név / lány név
A Zsolna név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Zsolna név magánhangzói: A, O,
A Zsolna név mássalhangzói: ZS, L, N,
A Zsolna név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Zsolna névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zsolna névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 144 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 59 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsolna névvel kapcsolatban. a Zsolna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsolna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsolna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsolna névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsolna név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsolna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsolna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!