Mariann - A Mariann név jelentése, Mariann névnapjai, Mariann név becézése és más érdekességek:

● A Mariann név eredete: latin - görög

● A Mariann név jelentése:

mirha, keserűség,kegyelem, könyörület ( A Mária és az Anna névből )

● A Mariann név becézése / Mariann becenevei:

Ria, Riann, Mari, Mara, Marus, Marcsi, Mariska, Marcsika, , Marica, Anci, Annus

● Mariann névnapja:

április 27.április 30.
● A Mariann név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Mariann név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mariann névről? Görgess lejjebb!
A Mariann az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mariann névről

● A Mariann név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mariann név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Mariann névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Mariann név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mariann név ? Jó helyen jársz!
A Mariann: 7 betűből álló női név / lánynév
A Mariann név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Mariann név magánhangzói: A, I,
A Mariann név mássalhangzói: M, N, R,
A Mariann név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Mariann névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Mariann névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mariann névvel kapcsolatban. a Mariann név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mariann név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mariann név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mariann névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mariann név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mariann nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mariann névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!